ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ EYECAREVISION

Δρ Λαμπρινάκης Ιωάννης MD, PhD

Χειρουργός Οφθαλμίατρος

O Δρ Λαμπρινάκης Ιωάννης είναι χειρουργός οφθαλμίατρος, πτυχιούχος και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.Ειδικεύθηκε στην οφθαλμολογία στο Οφθαλμιατρείο Αθηνών. Έχει διατελέσει επιμελητής τόσο σε κέντρα του εξωτερικού (Οφθαλμολογικό τμήμα του πανεπιστημίου Pierre et Marrie Currie της Γαλλίας) όσο και της Ελλάδος (Οφθαλμιατρείο Αθηνών),ενώ υπηρέτησε ως συντονιστής διευθυντής επί σειρά ετών στην Οφθαλμολογική Κλινική του Γ.Ν.Α. Πολυκλινική και Ευαγγελισμός. Ο Ιατρός διαθέτει μεγάλη κλινική εμπειρία στην αντιμετώπιση των παθήσεων της ωχράς κηλίδος του οφθαλμού αλλά και στη χειρουργική του προσθίου ημιμορίου (καταρράκτης, γλαύκωμα, χειρουργική βλεφάρων).Επιπλέον διαθέτει πολυετή πείρα στην χρήση των lasers για την αντιμετώπιση ποικίλων οφθαλμολογικών παθήσεων αλλά καιστην διαθλαστική χειρουργική (διόρθωση μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού). Έχει πληθώρα ανακοινώσεων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, δημοσιεύσεων σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά έντυπα. Ο Δρ Λαμπρινάκης εκτός από το ιδιωτικό του ιατρείο, συνεργάζεται και ως χειρουργός με επιλεγμένα ιδιωτικά κέντρα.

Γεδεών Σπύρος MD, FEBO

Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Ο Γεδεών Σπυρίδων είναι χειρουργός οφθαλμίατρος , πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ειδικεύθηκε στην οφθαλμολογία στο Γ.Ν.Α. «Ευαγγελισμός – Οφθαλμιατρείο Αθηνών – Πολυκλινική». Είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Οφθαλμολογίας (EBOD) και επιμελητής στην οφθαλμολογική κλινική του νοσοκομείου Metropolitan General. Ο ιατρός διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη χειρουργική του πρόσθιου ημιμορίου του οφθαλμού (καταρράκτης, γλαύκωμα, χειρουργική βλεφάρων) αλλά και στη διαθλαστική χειρουργική (διόρθωση μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού). Επιπλέον έχει πληθώρα ανακοινώσεων, ενώ λαμβάνει συνεχώς μέρος σε συνέδρια και σεμινάρια, ώστε να μένει ενήμερος στις εξελίξεις του κλάδου του

Εκτός από το ιδιωτικό του ιατρείο, συνεργάζεται και ως χειρουργός με την νοσοκομείο Metropolitan General καθώς και το Οφθαλμολογικό Κέντρο ΟΜΜΑ.